alex.techiu

Mesaj din Imparatia lui Dumnezeu

Postat de alex.techiu pe 13 Februarie 2014
Membru VIP
 
Adauga la Favorite
 
Posteaza pe Site/Blog
 
Adauga la un Playlist
 
Raporteaza ca Neadecvat
   
Loading
Asteptati...
Inchide
Operatie realizata cu succes!
Inchide
Inchide
Pentru a folosi aceastra optiune trebuie sa
fiti autentificat!


Click aici pentru a te autentifica sau
Click aici pentru a crea un cont nou.
Inchide
1. Alegeti dimensiunea Autoplay 2. Copiati codul
Inchide
Inchide

Sunteti de parere ca materialul nu
este incadrat corespunzator continutului lui?
Stiti ca acest material este protejat de legea Drepturilor de Autor.

Va rugam, selectati motivul trimiterii acestui raport si exemplificati motivul.

OK

Mesaj din Imparatia lui Dumnezeu

Exista Dumnezeu? Oare Raiul si iadul exista cu adevarat? Exista viata dupa moarte? Daca fiecare fiinta are un suflet ce se intampla cu el dupa moarte? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care multi ni le punem de-a lungul existentei.

Studiind experientele din preajma mortii (in engleza: Near Death Experience - NDE) traite de cei care s-au aflat in moarte clinica, oamenii de stiinta din lumea intreaga au incercat sa gasesca un raspuns la aceste intrebari si la socantele similaritati ale relatarilor: iesirea din corp, tunelul de lumina, intalnirea cu fiinte spirituale, vizionarea "filmului vietii" etc. Pentru a nega existenta unei lumi spirituale dincolo de moarte savantii materialisti au emis ipoteza ca cele traite in cursul acestor experiente nu sunt decat niste efecte secundare ale chimiei sau activitatii electrice a creierului, ce provoaca o aparenta incursiune intr-o lume imaginara ce corespunde cu credintele religioase avute in timpul vietii. Aceasta teorie insa a fost imediat contrazisa de fapte: exista o multime de cazuri ale unor persoane atee care au simtit in timpul mortii clinice experiente inexplicabile, mistice, transformatoare, in contradictie cu convingerile lor de pana atunci.

Un astfel de caz renumit este si cel al lui Gavril Barnutiu. Ateu fiind, el a fost declarat mort si tinut 13 ore la morga. In acest rastimp el si-a parasit trupul, a vazut iadul si raiul, ingeri de lumina, pe Iisus Hristos pe Dumnezeu, dar si pe diavol, iar apoi a vorbit cu cei din morga in limba maghiara desi el nu o invatase.
Sursa: YouTube

Aprecieri: 5
Vizualizari: 1404
Comentarii: 0
Divertisment
Comentarii (0 comentarii)
Real Time Web Analytics