• video
  Constantin si Elena (2008)

  Filmul Constantin si Elena ne spune povestea de dragoste fara varsta a unui cuplu casatorit de peste jumatate de secol, care traieste intr-un sat pitoresc din nord-estul Romaniei (langa Piatra Neamt). Documentarul observational porneste de la activitatile cotidiene ale celor doua personaje, urmarite de-a lungul unui an, pentru a ajunge la semnificatii profunde, prezentandu-ne o lume a spiritului si a intelepciunii ancestrale.

 • image
     Craciun Fericit !

  Craciun Fericit !

 • video
  LA MULTI ANI, CRISTINA ! - BECAUSE I LOVE YOU !

  ♥ BECAUSE I LOVE YOU ♥.mp4 Preluare YT

 • video
  LA MULTI ANI, CRISTINA !

  an eisai ena asteri !!!... Nikos Vertis ...!!!.mp4 Preluare YT LA MULTI ANI, CU DRAGOSTE SI FERICIRE, CRISTINA !

 • video
  La Multi Ani, CRISTINA !

  Dionushs Sxoinas-Xristina.mp4 Preluare YT LA MULTI ANI, IUBICRIS TINA !

 • video
  LA MULTI ANI, ADINA ! Kim Kyung-ho - Forbidden love,

  Kim Kyung-ho - Forbidden love, Preluare YT

 • video
   LA MULTI ANI, ADINA ! Kim Kyung-ho - Cold hearted !

  Kim Kyung-ho - Cold hearted.mp4 Preluare YT

 • video
   LA MULTI ANI, ADINA ! Kim Kyungho - Freeman

  Kim Kyungho - Freeman Preluare YT

 • video
  ”Știri pe dezbrăcate”:)) O jurnalistă din Venezuela a renunțat la haine în timp ce prezenta noutățile de la Mondial

  Un producător din Venezuela a descoperit rețeta prin care să atragă o audiență mai mare pentru postul său. Acesta a apelat la o jurnalistă lipsită de inhibiții care a acceptat să se dezbrace în timp ce prezenta știrile de la mondial într-o emisiune sugestivă: ”Știri pe dezbrăcate”. Tînăra a prezentat astfel rezultatele înregistrate la Mondialul din Brazilia, dar și noutăți de ultimă oră. Venezuela nu s-a aflat printre țările calificate la CM 2014.

 • video
  Aceste imagini ne arată tuturor că natura poate fi imprevizibilă chiar şi în cazul unui animal cum este lupul

  Deşi este înrudit cu câinele domestic, lupul nu este cunoscut ca fiind un animal care să se înţeleagă prea bine cu omul. Este un animal foarte inteligent, nomad, dar şi un prădător de temut, care poate consuma până la 10 kg de carne, pe care o înghite fară să o mestece. Nu putem spune aceleaşi lucruri despre protagoniştii acestor imagini, care surprind pe oricine prin comportamentul lor afectiv şi prietenos. Anita face parte din personalul parcului natural „Polar Park” situat în Salangsdalen, Norvegia. Timp de doi ani aceasta a socializat cu patru lupi pe care i-a cunoscut cu ceva timp în urmă, legând cu ei o prietenie deosebită. Tânăra a fost plecată de lângă prietenii ei pentru o perioadă de două luni iar lupii i-au dus dorul. La întoarcerea prietenei lor, aceştia au foarte bucuroşi şi au alergat în grabă să o întâlnească. Fiecare sare în braţele Anitei, arătându-şi bucuria. Comportamentul lor nu este agresiv, ci dimpotrivă, s-ar putea traduce ca fiind unul plin de entuziasm şi emoţii. Lupii îi dau chiar „săruturi”, iar ea îi priveşte cu admiraţie şi afectivitate. Momentul reîntâlnirii este unul atât de preţios! De obicei, o haită de lupi este strâns unită, ca o familie. Aceste exemplare o pot considera pe Anita aproape ca o mamă, ca pe un membru de familie sau chiar ca pe un fel de lider. Sursa: Youtube

Real Time Web Analytics