• video

  “LA MULȚI ANI!”, Maria - 8 sept. 2016 Ȋți urez ca toate zilele ce se adună în viața ta să fie luminoase, hărăzite cu noroc, insuflate de iubire și încărcate de reușite, să te bucuri de sănătate și armonie. Cu mult drag, Adina. Dedicație: filmul "THE CLASSIC"

 • video

  “LA MULȚI ANI!”, Maria - 8 sept. 2016 Să ai parte de multe bucurii, să-ți fie ușoare drumurile vieții, să te caute norocul și să te iubească toți acei cărora le dăruiești zâmbetul tău! Cu mult drag, Adina. "LA MULTI ANI!", Maria - VITAS - "Ave Maria" “LA MULTI ANI !” – fericire si noroc, sanatate deplina, armonie si iubire!

 • video

  "LA MULTI ANI!" - 21 aug.2016 cu o dedicatie: Multe bucurii sa se adune in jurul tau - de la famile, de la prieteni, de la tot ce iti place si gusti cu entuziasm. Sa fii sanatoasa, mangaiata de noroc, fericita cu iubire si armonie. Cu mult drag, Adina Dedicatie 21 aug.2016: SHINHWA - This Love_ 신화 - 디스 러브_ Show Champion 20130522 - YouTube.flv

 • video

  "LA MULTI ANI!" - 21 aug.2016 : Multe bucurii sa se adune in jurul tau - de la famile, de la prieteni, de la tot ce iti place si gusti cu entuziasm. Sa fii sanatoasa, mangaiata de noroc, fericita cu iubire si armonie. Cu mult drag, Adina 21 aug.2016 cu o dedicatie: Koyote - Spark_ 코요태 - 불꽃_ Music Camp 20040605 - YouTube.flv

 • video

  "LA MULTI ANI!" - 21 aug.2016 Multe bucurii sa se adune in jurul tau - de la famile, de la prieteni, de la tot ce iti place si gusti cu entuziasm. Sa fii sanatoasa, mangaiata de noroc, fericita cu iubire si armonie. Cu mult drag, Adina 21 aug.2016 cu o dedicatie: Lee An - Pisces_ 이안 - 물고기 자리_ Music Camp 20040605 - YouTube.flv

 • video

  "LA MULTI ANI!" - 21 aug.2016 : Multe bucurii sa se adune in jurul tau - de la famile, de la prieteni, de la tot ce iti place si gusti cu entuziasm. Sa fii sanatoasa, mangaiata de noroc, fericita cu iubire si armonie. Cu mult drag, Adina 21 aug.2016 cu o dedicatie: 콘서트7080 110313 부활 희야+lonely night - YouTube.flv BOOHWAL (JUNG DONG HA - solist) - Heeya si Lonely night - JDH si PARK WAN KYU)

 • video
  Pentru.

  “LA MULTI ANI!” - 21 aug.2016 cu o dedicatie: Multe bucurii sa se adune in jurul tau - de la famile, de la prieteni, de la tot ce iti place si gusti cu entuziasm. Sa fii sanatoasa, mangaiata de noroc, fericita cu iubire si armonie. Cu mult drag, Adina "VALSUL FLORILOR" din baletul clasic "SPARGATORUL DE NUCI" de Ceaikovski pentru "mimi.chiosa"

 • video

  "LA MULTI ANI!" - 21 aug.2016 cu o dedicatie: Multe bucurii sa se adune in jurul tau - de la famile, de la prieteni, de la tot ce iti place si gusti cu entuziasm. Sa fii sanatoasa, mangaiata de noroc, fericita cu iubire si armonie. Cu mult drag, Adina LEE SEUNG KI (n. 1987) canta balada “BECAUSE YOU’RE MY GIRL” / “BECAUSE YOU’RE MY WOMAN” – de pe albumul “The Dream Of A Moth”, cu care a debutat ca interpret solo in 2004, la numai 17 ani. Pentru acest debut LEE SEUNG KI a cucerit multe premii: 2004 M.net KM Music Festival / Best Newcomer (Song – Because You’re My Girl) - 2004 Seoul Music Awards / Best Newcomer (Song – Because You’re My Girl) - 2004 SBS Music Awards / Best Newcomer (Song – Because You’re My Girl) - 2004 MBC Best 10 Singers Music Festival / Best Newcomer (Song – Because You’re My Girl) - 2004 MBC Entertainment Awards / Special Singer Award (Song – Because You’re My Girl). Aceasta melodie, devenita extrem de populara, a declansat in Coreea de Sud sindromul mediatic "liking older women". LEE SEUNG KI la pian - Concert MBC MUSIC AWARDS 2006.

 • video

  “LA MULTI ANI!” - 21 aug.2016 cu o dedicatie: Multe bucurii sa se adune in jurul tau - de la famile, de la prieteni, de la tot ce iti place si gusti cu entuziasm. Sa fii sanatoasa, mangaiata de noroc, fericita cu iubire si armonie. Cu mult drag, Adina Dedic acest material prietenei "mimi.chiosa". "THE MAN FROM NOWHERE" in atentia francezilor - un documentar de prezentare a cinematografiei coreene si a marelui succes international cu WON BIN in rolul titular (castigator a 7 premii pentru acest rol). Melodia care se aude in prima parte a materialului se numeste "FIREFLY" (licurici) si este de pe coloana sonora a filmul coreean CLASSIC" cu SON YE JIN (Personal Taste, April Snow). Melodia de pe coloana sonora a filmului "THE MAN FROM NOWHERE" se numeste "DEAR" si este cantata pe scena de MAD SOUL CHILD in prezenta actorilor premiati.

 • video
  Ziua marinei din Romania

  Elicoptere, avioane și fregate.

Real Time Web Analytics