Invata sarutul frantuzesc la perfectie!

Invata sarutul frantuzesc la perfectie!

Postat de alex.techiu pe 3 Octombrie 2010
Membru VIP
 
Invata sarutul frantuzesc la perfectie! Invata sarutul frantuzesc la perfectie! Invata sarutul frantuzesc la perfectie!
 
Aprecieri: 0  |  Vizualizari: 92993  |  Comentarii: 1
Sarutul frantuzesc este un secret spus la gura unei alte persone, dar fara a priva organele auditive. Sarutul transmite mesaje minunate de dragoste si fericire.Sarutul frantuzesc este in esenta doar contact fizic, dar acest contact are un mai mare sens atunci cand vine vorba de partenerul tau. Interpretarea devine si mai importanta in cazul in care sarutul este absent, cand nu il mai impartiti.

Si da, un sarut este o legatura invizibila ce permite dragostei sa fie exprimate pe un nivel non-verbal. Fii concentrat si calm cand respiri in timpul sarutului. Acorda atentie incarcaturii electrice din interiorul corpului tau.

Sarutul frantuzesc - cand e timpul potrivit pentru sarut?

Cei mai priceputi amanti din lume sunt maestri atunci cand vine vorba de sincronizare. Stiu cand este cazul sa zapaceasca o femeie abia atingandu-i buzele si intuiesc cand e cazul unui sarut frantuzesc pasional, apasat. In timp ce aceasta pare sa fie o calitate innascuta la muzicieni, actori si altii asemenea, oricine il poate dobandi, cu conditia sa fie foarte atent/a la respiratia partenerului. Poti saruta in orice moment partenera daca ti se parein regula sa o faci

Nu exista un timp anume care sa se potriveasca si nici nu e nenvoie sa astepti sfarsitul intalnirii, ca in filmele americane. Daca te simti bine cu persoana respectiva, o poti surpinde cu un sarut pasional in absolut orice moment ti se pare in regula sa o faci.

Sarutul frantuzesc - cum se face?

Poti saruta in orice moment partenera daca ti se parein regula sa o faci

Nu exista un timp anume care sa se potriveasca si nici nu e nenvoie sa astepti sfarsitul intalnirii, ca in filmele americane. Daca te simti bine cu persoana respectiva, o poti surpinde cu un sarut pasional in absolut orice moment ti se pare in regula sa o faci.

Sarutul frantuzesc - cum se face?

Sarutul frantuzesc are propriile reguli, iar prima dintre acestea spune ca fiecare dintre noi are stilul sau propriu. Acesta reiese dintr-o combinatie unica intre lungimea limbii, anatomia gurii si deschiderea maxilarului. Cu toate acestea, mecanica sarutului este aceeasi: priveste in ochii partenerului, inclina usor capul, intredeschide buzele, strecoara limba intre buzele intredeschise ale partenerului si apoi exploreaza imprejurimile. Respira pe nas. Dupa ce ai inteles mecanismul, e timpul sa pui in practica ce ai invatat.

Desi limba a fost facuta pentru a explora un teritoriu necunoscut, nu patrunde brusc inauntru! Fiecare pas trebuie facut pe rand, avansand incet, testand imprejurimile si bucurandu-te de fiecare noua senzatie! Dupa ce ajungi sa-i atingi limba partenerului, vezi cum reactioneaza. Daca se retrage, probabil ai cam intrecut masura, dar daca iti iese in intampinare si pare sa aiba chef de joaca, nu trebuie decat sa-ti asculti instinctele. Sarutul frantuzesc plin de pasiune

Sarutul frantuzesc pasional nu are nevoie de preludiu. Atat tu, cat si partenerul tau va doriti unul pe altul, asa ca orice actiune suplimentara pregatitoare nu isi are nici un rost. Va sarutati inainte de a va da seama ce se intampla cu voi. Pasiunea este cuvantul de rezistenta, si restul nu conteaza. Imaginatia va va ajuta sa va descoperiti unul pe altul si sa va apropiati. Ajungeti sa va sarutati inainte sa va dati seama ce e cu voi

Sarutul frantuzesc - de ce este atat de important?

Pentru ca toti ne sarutam, ne-am intrebat ce se intampla cu trupurile noastre in timpul unui sarut. Acesta are un efect incantator, delicios si de vindecare asupra trupurilor noastre. Sarutul frantuzesc este un act de intimitate senina si de multe ori provoaca ceva erotic intr-o persoana. Durata joaca un rol important: poate fi scurt, rece, calm sau tonifiant, dar poate fi si lung, pasional, plin de saliva si chiar zgomotos.

Daca este foarte romantic, este produsa mai multa saliva si este prezenta o doza mai mare de emotii si de pasiune implicata. Literalmente iti devorezi partenerul si cu greu ii permiti sa respire. In cazul in care pasiunea a disparut, atunci este timpul sa vorbesti cu tine sau sa planifici un nou atac de pofta. Sarutul este cel mai intim element al sexului

Prostituatele, atunci cand isi "vand" corpurile, nu doresc sa-si ofere complet intimitatea. Din acest motiv nu permit clientilor sa le sarute! Da, asa este, sarutul reprezinta elementul cel mai intim al actului sexual. Actul sexual joaca un rol secundar pe langa sarut. Sarutul este procesul elementar, in care dragostea dintre doi oameni comunica intr-un mod specific prin intermediul a doua perechi de buze. Sarutul are un mare afect asupra calitatii relatiei voastre.

Sarutul frantuzesc nu este doar o parte din preludiu. El este un element individual, dar multi oameni au tendinta de a uita acest lucru.
Materiale similare
  sarutul frantuzesc
De la ani_maier
Vizualizari1755 Comentarii4
 
  Sarut frantuzesc
De la znsstr
Vizualizari2475 Comentarii0
 
 
De la ako
Vizualizari810 Comentarii1
 
  Sarutul
De la rtr
Vizualizari1305 Comentarii0
 
  sarut
De la excentrica
Vizualizari900 Comentarii0
 
 
De la iubicris
Vizualizari135 Comentarii7
 
  Sarut de cameleon
De la parintelemihai
Vizualizari270 Comentarii0
 
 
De la sorination
Vizualizari1080 Comentarii0
 
  Sarut Sexy
De la vyrussdj
Vizualizari1125 Comentarii1
 
  primul sarut
De la antoanela
Vizualizari1305 Comentarii1
 
Comentarii (1 comentarii)
marian78    
marian78 a zis:
marian78 a zis:
Postat acum 8 ani
Avem de invatat
   
Real Time Web Analytics