FILME 2012. Ce filme noi merită văzute în 2012

FILME 2012. Ce filme noi merită văzute în 2012

Postat de continental pe 20 Februarie 2012
Membru VIP
 
The Hobbit: an unexpected journey
 
Aprecieri: 1  |  Vizualizari: 5834  |  Comentarii: 0

Anul 2012 aduce o mulţime de filme bune pe care nu trebuie să le ratezi, tocmai de aceea am alcătuit o listă cu filme noi 2012 . Majoritatea producţiilor sunt destinate marilor ecrane.


Amatorii filmelor cu super-eroi vor fi încântaţi de reîntâlnirea cu Batman "The Dark Knight", şi cu "oamenii în negru". De asemenea, amatorii de benzi desenate vor avea ocazia să întâlnească un nou "Spider Man", într-o nouă poveste, fără legătură cu seria în care protagonist a fost Tobey Maguire.

Din distribuţiile filmelor ce se anunţă mari fac parte actori pe care cu siguranţă îi îndrăgiţi şi abia aşteptaţi să-i vedeţi în rol: Denzel Washington, Jason Statham, Charlize Theron, Christian Bale, Robert Downey Jr. şi mulţi alţii.

The Hobbit: An Unexpected Journey
Unul dintre cele mai asteptate filme din ultimii ani, The Hobbit este un prequel al super-productiei Lord of the Rings. Hobbit-ul Bilbo Baggins îşi părăseşte confortabila vizuină şi, însoţit de un grup de pitici, porneşte spre Muntele Singuratic pentru a recupera din măruntaiele sale nepreţuita comoară furată de balaurul Smaug. Aparent neajutoratul Bilbo va trebui să înfrunte o mulţime de pericole, dar va pune mâna între timp şi pe fantasticul Inel al puterii, cel în jurul căruia se dau atâtea lupte în trilogia Lord of the Rings.

The Avengers
Nick Fury e directorul agenției internaționale de menținere a păcii, organism cunoscut drept SHIELD (SCUTUL). O nouă și neașteptată amenințare inamică îl pune pe Fury în situația de a avea nevoie urgentă de ajutor. El asamblează p echipă care să scape lumea de pericolul iminent provocat de Loki și armata sa. Organizația SHIELD începe o recrutare la nivel global, care îi va aduce împreună pe toți super-eroii. ”The Avengers” continuă aventurile super-eroilor pe marele ecran începute în "Iron Man," "The Incredible Hulk," "Iron Man 2," "Thor" și” Captain America: The First Avenger”.

John Carter
Inspirată din romanul "A Princess of Mars" al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF "John Carter" îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Deşi iniţial planeta Marte se asemană cu Terra în ceea ce priveşte condiţiile de mediu, subţierea atmosferei şi secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă şi neospitalieră, iar conflictul de proporţii epice dintre Red Martians şi Green Martians a adus-o în pragul distrugerii.

The Dark Knight
La opt ani dupa evenimentele din The Dark Knight, liderul terorist Bane soseste in Gotham City. Actiunile lui il forteaza pe Batman sa-si faca din nou aparitia dupa ce si-a asumat vina pentru uciderea lui Harvey Dent.

Snow White and the Huntsman
"Albă ca Zăpada şi vânătorul" este o nouă abordare a basmului clasic care îi oferă un rol mai extins Vânătorului (Chris Hemsworth). În basm, Regina cea Rea (Charlize Theron) îi ordonă acestuia să o ducă pe Albă ca Zăpada (Kristen Stewart) în pădure şi să o omoare, dar Vânătorul o eliberează. În noua abordare a basmului, Vânătorul nu ia această atitudine din dragoste. În schimb, in filmul lui Rupert Sanders, acesta acţionează mai mult ca un mentor, învăţând-o pe Albă ca Zăpada să se lupte şi să supravieţuiască.
Comentarii (0 comentarii)
Real Time Web Analytics