Dragoste si pedeapsa - Episodul 45

Dragoste si pedeapsa - Episodul 45

Postat de liviuboss007 pe 14 Martie 2011
 
 
Aprecieri: 0  |  Vizualizari: 5773  |  Comentarii: 0
Rezumat Episodul 45

Yavuz îl întreaba pe Savas ce s-a întâmplat si Savas îi raspunde ca stii tu exact ce s-a întâmplat. Yasemin si Pala încearca sa îl linisteasca pe Savas, Yavuz ordona oamenilor sa plece rapid. Presa întreaba daca e o problema personala sau de afaceri. Yasemin este furioasa si ea nu stie la ce sa se gândeasca la rusinea care i s-a întâmplat în fata atâtor oameni sau ca s-a speriat de reactia lui Savas. Savas îi spune ca de fapt Yavuz Korkmaz este Yavuz Moran si este fratele lui Cicek si ca îi va povesti restul în drum spre casa. Pala îi spune lui Estef sa adune oamenii si sa plece dupa Yavuz.

Savas îi spune ca Yavuz a rapit-o pe Cicek si a speriat-o ca o saptamâna nu a putut dormi., îi spune ca Yavuz este periculos si brutal, Yasemin îi spune ca Yavuz stie despre Omer si sa se grabeasca acasa ca Yavuz stie unde locuieste. Savas îi spune sa nu se sperie ca el nu poate sa –i faca nimic lui Omer. El asigura paza casei lui Yasemin. Savas primeste un telefon când ei ajung acasa dar nu îi spune lui Yasemin cine a sunat. Leyla este speriata, Yasemin îi spune sa se linisteasca

Savas merge la închisoare unde Mustafa nu a patit nimic deoarece el era pazit de om pus de Savas. Dar despre care nici Mustafa nu stia. Savas încearca sa afle cine a încercat sa îl ucida pe Mustafa iar acesta îi spune ca a vorbit cu Yavuz ca a aflat si el ca nu a fost omorât acel baiat si cel care i-a dat arma înapoi a fost Yavuz. Savas realizeaza astfel cine a fost în spatele uciderii lui Ahmet.

Yavuz merge furios acasa nu vrea sa fie deranjat de nimeni, spune oamenilor sai ca nu trebuie nimeni sa afle unde este. Afla ca Mustafa nu a putut fi ucis si spune ca îl va face pe Savas sa plateasca de o mie de ori.

Pala este întrebat de femeile de acasa ce s-a întâmplat el nu le spune dar ele vad la televizor, unde se mai mentioneaza ca Savas este casatorit cu Cicek si ca el are o relatie de lunga durata cu Yasemin. Sahnur este furioasa merge la Pala si îi spune ca ele au vazut totul la televizor.

Ceyda o suna pe Yasemin si o întreaba de ce ceremonia a fost un dezastru iar Yasemin îi spune ca îi va explica a doua zi.

Cicek îl suna pe Savas care nu îi raspunde, îl suna pe fratele ei care la fel nu îi raspunde. Nazan vede si ea totul la televizor si merge acasa.

Savas se întoarce la Yasemin, ea îl întreaba unde a fost ce s-a întâmplat iar el îi spune ca a fost un eveniment neplacut despre care mai bine sa nu stie si îi mai spune ca nu este în siguranta aici. Yasemin spune ca nu îsi va parasi casa din cauza unui nebun.

Sahnur este din nou suparata de ce Savas nu este prin preajma. Când vine îl întreaba ce s-a întâmplat. Savas îi spune ca Yavuz a lucrat cu firma lui Yasemin. Sahnur zice ca trebuie sa mai fie si altceva, Savas îi spune ca e doar atât, el a întrecut limita si asta a fost tot.

Yavuz este informat de omul sau ca Savas a aflat de oamenii ucisi în masina, care au rapit-o pe Cicek ca sunt oamenii lui, el e furios si spune ca daca este vreun spion printre ei acela va fi ucis.

Pelin si Hakan iau micul dejun împreuna, ei au urmarit la televizor cele întâmplat si îsi fac griji pentru Savas si Yasemin.

Yavuz o suna pe Cicek, el nu-i spune unde este dar îi spune sa nu creada ceea ce îi va zice Savas despre el. Pala aude slab ce vorbeste Cicek cu Yavuz. Cicek întreaba ca este din cauza ca a lucrat cu Yasemn, amintindu-i ca i-a spus ca nu procedeaza bine si el i-a spus ca stie el ce face.

Yasemn este condusa la lucru de oamenii de la paza si ei nu o lasa sa mearga cu masina ei la ordinele lui Savas.

Savas si Pala vorbesc depre implicarea lui Yavuz în uciderea lui Ahmet de catre Mustafa, în faptul ca a rapit-o pe sora lui spunând ca acesta este un monstru si Savas spune ca ei trebuie sa afle totul. Savas spune ca nu îi va zice mamei lui despre cele întâmplate si nici lui Cicek ca fratele ei a rapit-o..Pala nu întelege de ce vrea Yavuz sa se razbune, Savas îi spune ca acesta vrea sa înceapa din nou varsarea de sânge dar el nu stie cum va scapa de treaba asta. Îi spune lui Pala ca trebuie sa vorbeasca cu Cicek iar Pala îi spune ca a auzit-o vorbind cu Yavuz dar nu spunea decât ,-da-, da.

Yavuz o suna pe Yasemin de pe telefon cu numar necunoscut doar sa îi auda vocea.

Bora este speriat ca Savas stie totul despre ce a facut si va dori sa se razbune. Fata îi spune sa fuga dar el zice ca a muncit mult pâna sa puna mâna pe bani si nu renunta pentru ca vrea ca sa-i cumpere ei lucruri frumoase si scumpe, fata îl crede.

Nazan o întreaba pe Cicek ce vrea fratele ei de la Savas, nu îi ajunge ca i-a ucis sotul. Pe Nazan o deranjeaza mirosul din bucatarie iar Fidan banuieste ca ea este însarcinata.

Ceyda îl suna pe Yavuz si acesta îi spune ca nu mai lucreaza cu agentia lor. Yavuz o suna din nou pe Yasemin si nu spune nimic, soferul întreaba daca ceva este în neregula, Yasemnia zice ca nu.

Savas o întreaba pe Cicek daca ea stia ca Yavuz lucra cu Yasemin, ea confirma, el o întreaba de ce nu are încredere în el. Ea zice ca are dreptate îsi cere scuze si îi spune lui Savas ca Yavuz i-a spus sa nu creada ce îi va spune despre el, si întreaba ce a vrut sa zica, Savas îi raspunde ca nu stie.

Sahnur vorbeste cu Pala ea nu întelege de ce Yasemin a lucrat cu Yavuz nu trebuie sa mai lucreze ea trebuie sa fie atenta acuma este femeie din clan. Îi mai spune ca Savas ascunde lucruri de ea. Pala îi spune sa nu se mai amestece.

Ceyda îi spune lui Yasemin ca i-a telefonat lui Yavuz si si-a cerut scuze în numele agentiei si ca ea ar trebui sa-i multumeasca. Yasemin este furioasa pe Ceyda ca lucreaza pe la spatele ei si îi spune ca daca se mai întâmpla înca odata vor termina cu parteneriatul lor. Îi spune ca ea are mai multe actiuni si de acuma ea va trebui sa-i spuna orice înainte de a vorbi cu clientii. Yasemin informeaza pe cei din agentie ca ei nu mai lucreaza cu Yavuz..

Hakan îi trimite pe angajatii holdingului la munca lor.

Pelin vine la Yasemin si este amuzata de ce s-a întâmplat la televizor si îi spune ca ea a aratat minunat la TV. Pelin îi spune ca nu este vina ei este modul nostru de a privi viata. Yasemin îi spune ca Cicec i-a zis ca femeile din Istanbul au o viziune diferita de viata fata de femeile din Van.

Bora o suna pe Nazan sa o întrebe daca este vreo schimbare în decizia ei, ea spune ca se va gândi. Si nu vrea sa vorbeasca mai mult spune ca îl va suna ea. Fidan tocmai intra în camera si asculta putin si realizeaza ca ei nu s-au vazut de ceva vreme.

Cicek vine la compania Baldar, ea le zice oamenilor sa plece dar acestia spun ca o asteapta.Ea merge la Hakan sa vorbeasca cu el si îi spune acestuia ca acasa nimeni nu vrea sa vorbeasca cu ea ca nu stie multe, Hakan spune ca nici el nu stie mai multe decât ea. Dyla îi gaseste acolo împreuna tocmai atunci.

Yavuz a facut primul transport de droguri fara nicio problema. El spune omului cu droguri ca nu vrea sa pateasca si el ce a patit Baldar când a transportat droguri si sa-i asigure spatele.

Savas realizeaza ca totul a fost planificat de Yavuz, si chiar când puteau sa-si curete numele Ahmet Moran a fost ucis. Înseamna ca cineva a fost interesat ca Ahmet sa fie înlaturat ca Savas sa nu poata sa îsi salveze firma, denuntul de transport de droguri, doar o singura persoana a beneficiat de aceste evenimente, Yavuz. El spune ca trebuie sa dovedeasca ca Yavuz a fost implicat în denuntul privind transportul drogurilor.

Sahnur o viziteaza pe Yasemin si o întreaba daca stie mai multe cu privire la ce s-a întâmplat între Savas si Yavuz, sa fie discreta cu privire la întâlnirea lor si ca la Van iar sunt tensiuni din cauza lui Savas si a lui Yavuz.

Yasemin vine seara pe banca pe mal alaturi de Savas, îi spune sa nu se îngrijoreze ca a adus-o omul lui. Îi spune lui Savas ca a fost obosita dar picioarele ei au adus-o acolo.

Cicek e bucuroasa când vede ca suna Hakan dar de fapt era Lara care o invita la ea acasa în weekend.

Nazan îi spune lui Bora ca îl accepta dar doar pentru copilul care o sa se nasca.

Sahnur din nou îi spune lui Savas ca Yasemin si Omer nu sunt în siguranta si ca ei trebuie sa stea la ei în casa. Savas spune ca amândoi sunt în siguranta

Ceyda îl suna pe Pala si îl cheama la o întâlnire privata la ora 1.

Pelin îi spune lui Yasemin ca Lara nu o place.

Pala începe sa-I ceara lui Fidan mai multa atentie cu privire la modul cum se îmbraca.

Savas o cheama pe Yasemin cu Omer la aer în parc. Ei vorbesc despre perioada studentiei lor când erau fara griji si despre munca lor. Savas o întreaba daca îi e dor de perioada studentiei si ea spune ca singurul lucru care ei îi lipseste este el. Savas spune ca viata este grea iar Yasemin spune ca este mai grea fara el.
Materiale similare
Comentarii (0 comentarii)
Real Time Web Analytics